Primaria Capitalei organizeaza un concurs pentru realizarea unui logo reprezentativ pentru Bucuresti

Primaria Capitalei va organiza un concurs public pentru realizarea unui logo reprezentativ al Bucurestiului, pentru a fi folosit in toate formele de comunicare vizuala, castigatorul urmand sa fie premiat cu 50.000 RON, potrivit unui proiect de hotarare aprobat in unanimitate in sedinta de marti a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, CGMB.
Concursul se va desfasura in perioada 18 martie – 20 aprilie, putand participa orice persoana cu varsta minima de 18 ani. Castigatorul va fi anuntat pe 3 mai.
Potrivit proiectului de hotarare, logo-ul trebuie "sa reflecte traditia istorica a Bucurestiului cu elemente care sa tina cont de tendintele actuale”.
Castigatorul va fi stabilit de un juriu stabilit de primarul general si format dintr-un reprezentant al primariei, un reprezentant al Academiei Romane, directorul Muzeului Municipiului Bucuresti, doi reprezentanti ai unor agentii de branding, doi reprezentanti ai unor companii de publicitate, un sociolog si cate un reprezentant al Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti, al Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu” si al Uniunii Artistilor Plastici din Romania.

Source: Profit