Presedintele Skal International a vizitat filiala locala a clubului

In perioada 30 iunie – 2 iulie, Skal International Bucuresti a fost vizitat de Presedintele Skal International, domnul Nik Racic. Aceasta vizita a fost ocazionata de faptul ca in ultimii 2 ani  Skal Bucuresti a inregistrat o crestere constanta a numarului membrilor sai.

Fiind cel mai dinamic club la nivel international, Comitetul Director Skal din Bucuresti intentioneaza sa gazduiasca in capitala, la mijlocul anului 2011, intalnirea internationala Skal, la care vor participa 60 de reprezentanti din cele 80 de tari membre ale asociatiei.

Nik Racic a avut o intalnire cu secretarul de stat in Ministerul Turismului, Sorin Munteanu, iar printre subiectele dezbatute, se numara si posibilitatea ca Bucurestiul sa gazduiasca Congresul Anual Skal International in anul 2013, un eveniment la care vor participa aproximativ 1.000 – 1.200 de delegati, ambasadori ai ospitalitatii din lumea intreaga si posibili parteneri ai jucatorilor din turismul romanesc. Aceasta ar fi ocazia perfecta pentru Romania sa fie promovata in atentia persoanelor de decizie din piata ospitalitatii internationale, ca destinatie de leisure si business.

In prezent Skal Romania detine 2 filiale in Bucuresti si Sibiu, iar obiectivul sau major este infiintarea filialelor din orasele Oradea, Brasov, Targu Mures, Constanta si Suceava.

Skal Romania este o organizatie care reuneste toate sectoarele din industria turistica: hoteluri, tour operatori, transportatori, organizatori evenimente precum si alte servicii conexe din domeniul ospitalitatii. In prezent Clubul Skal Romania numara 76 de membri, 14 dintre acestia fiind membri fondatori.

Skal International este o organizatie apolitica care incurajeaza progresul si evolutia prin afilierea la alte organizatii internationale din industria turistica, precum Organizatia Mondiala a Turismului.

Source: Skal International Romania