Polonezii anunta finalizarea construirii mall-ului Korona Brasov pentru 2013

Echo Investment a incheiat achizitia unei noi suprafete de 9.000 de metri patrati. Polonezii de la Echo Investment, care au anuntat ca vor dezvolta un centru comercial si de distractii in Brasov, au finalizat achizitia a inca 9.000 de metri patrati, care se adauga celor 45.000 cumparati in 2007 pe suprafata fostei fabrici brasovene Fartec SA.
Potrivit unui comunicat al companiei poloneze, “achizitionarea terenurilor mentionate completeaza prima etapa a procesului de dezvoltare si marcheaza inceputul fazei de pregatire in ceea ce priveste punerea in aplicare a primului proiect de inves­titii al Echo Investment din afara Poloniei”.
Marcin Materny, director al Shopping Centre Department – Foreign Projects in Echo Investment, a declarat: “Achizitionarea de terenuri suplimentare constituie o etapa cruciala in dezvoltarea mall-ului Korona din Brasov. Terenurile achizitionate vor face posibila cresterea zonei inchiriabile a centrului comercial si de distractii si va contribui la cresterea atractivitatii zonei.
Cititi articolul integral pe Bursa

Source: Flux Imobiliar