Platforma doorie a impresionat Dubaiul. Startupul romanesc selectat printre castigatorii Competitiei Dubai Tourism Futurism

Startupul doorie, dezvoltator al unei platforme inovative in domeniul ospitalier a obtinut locul 3 in cadrul competitiei Dubai Tourism Futurism, atragand interesul marilor lanturi hoteliere si investitorilor din regiune.
Dupa 5 zile in care clujenii si-au prezentat solutia in cadrul evenimentului GITEX Future Stars ce a avut loc intre 8 -12 octombrie la Dubai World Trade Center, acestia au fost invitati pe scena impreuna cu alte noua startupuri pentru o batalie de pitchuri in fata unui juriu format din reprezentantii unor companii de renume, printre care Emirates Airlines, Facebook si lantul hotelier Jumeirah.
“Prezenta noastra la eveniment a reprezentat o oportunitate imensa de a ne face cunoscuti in regiunea Golfului, iar desemnarea platformei doorie printre castigatorii competitiei de turism Futurism ne-a oferit o recunoastere importanta si mai mult ne-a deschis usile catre marile lanturi hoteliere din lume”,  spune Anca D. Goron, fondatoarea startupului, “validand totodata solutia drept un produs valoros, reflectand viziunea ospitaliera a viitorului.” 
Competitia Dubai Futurism, lansata in colaborare cu Gitex Future Stars, aduce intr-un singur loc cele mai bune idei si startup-uri tech orientate spre industria ospitaliera, menite sa aduca un suflu inovator solutiilor IT existente pentru calatorii din fiecare colt al lumii. Evenimentul are ca scop descoperirea unor solutii de impact pentru viitorul industriei si sa contribuie la  cresterea ecosistemului de startupuri din emirat, in linie cu viziunea pentru Dubai 2020 a Departamentului de Turism.
Despre doorie. Platforma doorie.io este un asistent virtual pentru oaspetii unui hotel, programat sa invete despre preferintele acestora, oferind in acelasi timp acces direct la servicii personalizate. Solutia a fost gandita  sa ajute atat managerii cat si angajatii domeniului hotelier in a gestiona intr-un mod unic si eficient preluarea comenzilor de la clienti.  doorie.io este rezultatul muncii unei echipe de tineri ambitiosi din ClujNapoca, care, incepand cu decembrie 2016, si-au focusat eforturile pentru a crea un produs cu adevarat inovator in domeniul ospitalier, combinand ultimele tehnologii cu procese verificate de management eficient, precum si cu o experienta aparte pentru utilizator. Viziunea acestora pentru viitorul domeniului ospitalier se bazeaza pe premisa ca interactiunea umana nu va fi eliminata, ci va fi putea fi controlata mai bine si ghidata cu ajutorul automatizarii.

Source: doorie