Perla Majestic Group va investi 8 milioane EUR pentru constructia unui hotel in zona aeroportului Otopeni

Compania hoteliera Perla Majestic Group, controlata de holdingul Spring Time, din care face parte si Phoenicia Grand Hotel din Bucuresti, va investi 8 milioane EUR in constructia unui nou hotel, in zona aeroportului Otopeni din Bucuresti.

Pentru dezvoltarea acestui proiect compania Perla Majestic Group va colabora cu firma de constructii Triumf Construct, care face parte din Spring Time Holding. Mohamad Mourad, presedintele Perla Majestic Group, a declarat ca termenul de constructie al hotelului este 1 martie 2008 insa compania intentioneaza sa finalizeze proiectul pana la sfarsitul acestui an.

Mohamad Mourad a precizat ca hotelul va avea 200 camere si aproximativ 400 de locuri de cazare si va fi clasificat la 3 sau 4 stele. Reprezentantii companiei au declarat ca hotelul se va numi cel mai probabil Phoenicia Hotel si se va adresa oamenilor de afaceri.

Din portofoliul companiei fac parte patru hoteluri de pe litoral, Majestic Mamaia, Majestic Jupiter, Perla si Majestic Olimp, clasificate la 3 si 4 stele si trei complexuri de apartamente de vacanta situate tot pe litoral.

Investitia in Phoenicia Grand Hotel din Bucuresti, clasificat la 4 stele, a fost finalizata in octombrie 2005. Hotelul dispune de 348 camere iar in primul an de functionare a inregistrat un profit de 1,5 milioane EUR, la o cifra de afaceri de 8 milioane EUR.
Source: Ziarul Financiar