Perfect Tour va asigura serviciile de turism pentru OMV Petrom

Agentia de turism Perfect Tour a castigat de la data de 1 februarie cel mai mare contract al unei agentii de turism din Romania, in valoare de 10 mil. EUR/an, si va asigura serviciile de turism pentru compania OMV Petrom, dupa ce aceasta a lucrat pana anul trecut cu Happy Tour, potrivit unor surse din turism.
Intelegerea dintre Happy Tour si Petrom a fost semnata in anul 2003 si a expirat la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an. Valoarea contractului a crescut pe parcursul celor 10 ani, ajungand la aproximativ 10 mil. EUR/an.
Dupa mai mult de 10 ani de buna colaborare, head office-ul OMV din Viena a decis ca nu se va mai lucra pe fiecare piata cu un furnizor local, ci cu unul global pe toate pietele. La aceasta licitatie au participat marii furnizori de solutii globale, printre care si Happy Tour, dar OMV a ales furnizorul Global Star, pe care il avea pentru serviciile din Austria. In Romania, Global Star este reprezentat de Perfect Tour, au declarat surse din Happy Tour.
Astfel, Perfect Tour se va ocupa de toate deplasarile in tara si strainatate ale angajatilor OMV Petrom, de cazarile la hoteluri, de team-building-uri si de organizarea altor evenimente.
Contactat de MEDIAFAX, Sorin Vaduvoiu, directorul Perfect Tour, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informatia. De asemenea, reprezentantii OMV Petrom nu au comentat aceasta stire.
Perfect Tour este una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, alaturi de Happy Tour, Eximtur si Christian Tour.

Source: Economica