Perfect Tour: crestere de 80% a cifrei de afaceri, in primele noua luni

In primele noua luni ale acestui an, agentia de turism Perfect Tour a inregistrat o crestere de 80% a cifrei de afaceri fate de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 40 mil. EUR. Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 110 mil. RON si un profit de 1 mil. RON, potrivit datelor de la Ministerul de Finante.
Directorul general al agentiei, Sorin Vaduvoiu a declarat ca in 2014 compania spera sa consolideze regional cat mai multi clienti, comapanii multinationale si spera sa isi majoreze portofoliul de clienti corporate.
Potrivit datelor Ziarului Financiar, la acest avans al cifrei de afaceri a contribuit si noul clinet corporate castigat la inceputul acestui an, respectiv compania Petrom. Unii jucatori din turism apreciaza ca acest contract este cel mai mare din turism. Se estimeaza ca valoarea contractului ar fi de 10 mil. EUR.
In perioada ianuarie – septembrie, Perfect Tour a avut peste 75.000 de clienti care au achizitionate vacante.
Vacantele in strainatate si biletele de avion contribuie cu 80% la afacerile companiei, iar turismul intern aduce 20% din vanzari, conform ultimelor date disponibile.
Pentru acest an, Vaduvoiiu estimeaza pentru acest an o crestere de 20-30% pe segmentul vacantelor, in special pentru produsele pe care le distribuie agentia in toate pietele in care activeaza, Disneyland Paris, croaziere, Laponia, circuite exotice si altele.

Source: Ziarul Financiar