Perfect Tour: crestere de 25% a cifrei de afaceri in 2012

Agentia de turism Perfect Tour estimeaza ca va incheia anul 2012 cu o cifra de afaceri de 30 mil. EUR, in crestere cu 25% fata de anul precedent, potrivit datelor companiei.
Anul trecut, cea mai mare crestere a fost pe partea de business travel management, unde a fost largit portofoliul de clienti corporate, precum si pe segmentul VIPPremium.
Corina Pacuraru, manager general Perfect Tour, apreciaza ca 2013 va fi un an mult mai bun din punct de vedere al afacerilor, si estimeaza o crestere de 60-70% a cifrei de afaceri, pana la 50-52 mil. EUR.
In ceea ce priveste bugetele romanilor, Corina Pacuraru a declarat ca acestea au scazut pentru toate segmentele de client, cu o singura mentiune insa pe segmentul Premium se inregistreaza cele mai mici scaderi de buget.
Cele mai cautate destinatii au fost Franta, Turcia si Spania.
In ceea ce priveste destinatiile interne, litoralul este pe primul loc, urmat de Valea Prahovei si pensiunile agroturistice din Bucovina si Maramures.
Perfect Tour a fost infiintata in 2004 si se afla in top 3 agentii de turism din Romania, dupa cifra de afaceri. Compania are filiale in Romania, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii, Ucraina si Bulgaria.

Source: Economica