Perfect Tour: afaceri de 18 milioane EUR, in primele noua luni

In primele noua luni din 2008, agentia de turism Perfect Tour a inregistrat o crestere cu 110% a cifrei de afaceri, pana la 18 milioane EUR. Pentru acest an, agentia estimeaza ca va inregistra o cifra de afaceri de 22 milioane EUR.
In sezonul de vara cele mai cautate destinatii au fost Portugalia, Turcia, Bulgaria si Grecia, iar pentru sarbatorile pascale cele mai cautate destinatii au fost Iordania, Cuba si Santorini din Grecia.
Traficul comercial de pe Aeroportul Baneasa ar putea fi restrictionat – zf, evenimentul zilei, business standard  14 nov 
Din luna ianuarie 2011, traficul comercial de pe aeroportul Baneasa ar urma sa fie restrictionat, concomitent cu preluarea tuturor curselor oficiale efectuate pentru demnitari, autoritatile luand in calcul si retragerea companiei din programul de listare la Bursa si din portofoliul Fondului Proprietatea.
Alternativa la restrictionarea traficului comercial pe aeroportul Baneasa este impunerea, incepand cu aceeasi data, a unor tarife aeroportuare majorate, care sa descurajeze cursele de tip low-cost.

Source: Daily Business