Pentru acest an Caru’ cu bere estimeaza o cifra de afaceri de 2,5 milioane EUR

In primele trei luni de functionare beraria Caru’ cu bere a inregistrat o cifra de afaceri de 600.000 EUR, depasind cu 80% estimarile si de patru ori veniturile obtinute intr-un an intreg de functionare inainte de a fi preluat de compania City Grill. In perioada sarbatorilor de iarna, Caru’ cu bere a inregistrat incasari de aproximativ 250.000 EUR, reprezentand 40% din cifra totala de afaceri a restaurantului. Pentru 2007, conducerea restaurantului estimeaza o cifra de afaceri de 2,5 milioane EUR datorita cresterii numarului de turisti care vor veni prin intermediul agentiilor de turism cu care au incheiat contracte de colaborare, datorita organizarii de evenimente si datorita lansarii de produse noi, a declarat Claudia Chira, PR manager la Caru’ cu bere si City Grill.

Beraria Caru’ cu bere se afla in portofoliul companiei Trotter Prim, controlata de omul de afaceri Dragos Petrescu, care detine si lantul de restaurante si cafeterii City Grill. Restaurantul, situat in zona Lipscani, a reintrat in circuitul pietei la inceputul lunii octombrie, in urma unei investitii de 1,5 milioane EUR. Cele aproximativ 500 de locuri din restaurant sunt impartite intre berarie, cele doua cigar lounge si crama de la demisol.

Trotter Prim va mai investi 500.000 EUR in cadrul unui proiect comun desfasurat alaturi de Primaria capitalei pentru renovarea fatadei restaurantului.
Source: Ziarul Financiar