Pe data de 23 mai organizatia AIESEC a organizat la Brasov o conferinta pe tema turismului

Cea mai mare organizatie globala condusa de studenti, AIESEC, a demarat o serie de proiecte si activitati iar cel mai nou proiect este Sustainable Development on Tourism, prin care se doreste sa aduca in prim-plan o problema de actualitate a mediului economic din Brasov, dezvoltarea sustenabila a turismului.

Programul s-a concretizat printr-o conferinta sustinuta pe data de 23 mai in cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir, la care au participat reprezentantii AIESEC si cativa invitati speciali, Bryan King din Statele Unite ale Americii care va implementa un proiect de turism in Sibiu si Maramures si Ana Ispas, profesor la Facultatea de Turism din cadrul Universitatii Transilvania.

Cei doi invitati au sustinut cate un work-shop pe tema Schimbari in domeniul turismului in Brasov, respectiv Marketing-ul destinatiei.

Conferinta organizata de AIESEC Brasov este prima de acest gen din domeniul turismului, deschisa atat firmelor cat si studentilor si profesorilor, oferindu-le oportunitatea de a intra in contact cu lumea business a turismului.
Source: Monitorul Expres