Pavilionul Romaniei de la Shanghai a fost vizitat de 2,9 milioane de persoane

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca in cele 123 de zile de cand s-a deschis EXPO 2010 la Shanghai, peste 2,9 milioane de persoane au vizitat standul Romaniei.

Persoanele care au vizitat Pavilionul Romaniei – Greenopolis – au asistat la peste 2.400 de spectacole oferite de artisti romani.

Greenopolis este singurul care sustine zilnic spectacole la scena deschisa si care promoveaza in mod sustinut diversitatea culturala, devenind apreciat in randul celorlalte tari participante pentru manifestarile cultural-artistice pe care le gazduieste.

Potrivit MAE, Pavilionul Romaniei a gazduit, pana in prezent, 7 forumuri economice si numeroase alte evenimente de promovare a relatiilor comerciale romano-chineze. Totodata, a fost vizitat de 130 de delegatii oficiale si numeroase personalitati din diferite domenii.

Evenimentele dedicate domeniului economic vor continua si in perioada urmatoare, astfel de actiuni avand ca obiectiv promovarea produselor si serviciilor romanesti pe piata chineza, dezvoltarea relatiilor economice bilaterale si identificarea unor solutii viabile pentru reducerea deficitului balantei comerciale, a precizat MAE.

Source: Horeca Romania