Patronii de pe litoral cer autoritatilor sa faca demersuri pentru stoparea campaniei de distrugere a imaginii Romaniei

Patronii de pe litoral solicita Guvernului Romaniei, Ministerului Mediului, Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, Federatiei Patronatelor din Turimul Romanesc si chiar presedintelui Traian Basescu sa faca demersuri pentru stoparea campaniei de distrugere a imaginii Romaniei si turismului romanesc.

Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus – Mangalia, condusa de Lucian Iftimie, a inaintat o adresa de protest forurilor de la Bucuresti cu privire la situatia in care se afla, la ora actuala, turismul romanesc, supus inca unei perioade de criza cauzate de licitatiile pentru portiunile de plaja. Nota de protest se doreste a fi un semnal de alarma pentru stoparea agresiunii economice la care este supusa Romania, prin diferite modalitati, prin aparitia asa-ziselor focare de gripa aviara.

Operatorii din turism de pe litoral doresc, deasemenea, blocarea Ordonantei de Urgenta privind concesionarea plajelor unor agenti economici in urma unor licitatii publice. Acestia apreciaza ca sumele investite pentru concesionarea plajelor nu pot fi recuperati decat dupa foarte multi ani.
Source: Evenimentul Zilei