Paravion: destinatiile exotice sunt rezervate prin early booking

Peste 40% din sejururile exotice, in destinatii precum Maldive, Punta Cana, Tenerife si Cancun, care costa peste 2.000 EUR/pachet, sunt rezervate prin early booking, preturile fiind cu pana la 25% mai mici, potrivit agentiei online Paravion.
In luna ianuarie 2016, numarul pachetelor early booking vandute de Paravion a crescut cu 40% fata de aceeasi luna din 2015, se arata intr-un comunicat al companiei.
Conform Paravion, circa 60% din totalul vanzarilor de pachete early booking au fost generate de destinatiile exotice, restul rezervarilor fiind facute pentru vacante clasice de vara.
Din totalul pachetelor Early Booking disponibile in portofoliul agentiei la inceputul acestui an, cele mai cumparate destinatii sunt Creta, Maldive, Dubai, Punta Cana si Tenerife, rezervarile pentru destinatii exotice fiind facute pentru lunile februarie – mai.
Printre cele mai cumparate pachete turistice prin Early Booking se numara si cele in Creta, Dubai sau Antalya, sejururile pentru pachetele charter traditionale in Grecia sau Turcia fiind rezervate in special in lunile iulie – august.
In ceea ce priveste metoda de plata a pachetelor early booking, de regula clientii opteaza pentru plata unui avans de 30% – 50%.

Source: Daily Business