Paralela 45 estimeaza venituri de peste 2 mil. EUR din turismul intern, in 2014

Pentru acest an, agentia de turism Paralela 45 estimeaza ca va depasi 1,2 mil. EUR din vanzarile pe litoral, in timp ce turismul intern va genera venituri de peste 2 mil. EUR.
Totodata, presedintele agentiei, Alin Burcea, a precizat ca in luna mai va deschide o agentie la Tulcea pentru turistii interesati de vacante in Delta Dunarii.
Statiunea preferata de romani ramane in continuare Mamaia, pentru care se estimeaza un grad de ocupare de aproximativ 90% in acest an, iar numarul turistilor va fi similar cu cel din 2013, de aproximativ 25.000 persoane.
Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, a declarat ca statiunea Mamaia a devenit statiunea distractiei, in timp ce Eforie ramane o zona pentru tratament, cu putina promovare insa.
In prezent, Paralela 45 detine doua agentii pe litoral, in Constanta si Neptun, iar planurile pentru acest an includ deschiderea a 5 agentii noi, printre care una in Chisinau, printr-o investitie totala de 80.000 EUR.
In 2013, Paralela 45 a deservit circa 100.000 de turisti si a inregistrat o cifra de afaceri de 35 mil. EUR, iar pentru acest an, compania vizeaza o cifra de afaceri de 40 mil. EUR.

Source: Capital