Pana in 2007 Cendant va avea patru hoteluri Ramada in Bucuresti

Tinu Sebesanu, CEO al companiei care coordoneaza planurile Cendant in Romania, Trend Hospitality, a declarat ca pana in 2007, compania Cendant, detinator al brandu-rilor Howard Johnson si Ramada, va avea afiliate patru hoteluri Ramada pe piata capitalei.

Primul hotel afiliat lantului Cendant a fost Howard Johnson Grand Plaza, companiile Cendant si Grand Plaza avand un parteneriat privind dezvoltarea de hoteluri in Romania.

De curand, Cendant a afiliat hotelul Majestic sub brand-ul Ramada Majestic si isi propune sa deschida trei hoteluri noi pana la sfarsitul primului semestru din 2007. Urmatorul hotel, cu o capacitate de 75 de camere, va fi Ramada Nord, situat in Baneasa, investitia apartinand companiei De Silva.

In prezent grupul Grand Plaza desfasoara o investitie de aproximativ 7 milioane EUR in renovarea complexului Turist care va fi deschis la inceputul anului 2007 sub brand-ul Ramada, va avea o capacitate de 600 de camere si cel mai mare centru de conferinte din tara. Totodata Grand Plaza mai dezvolta o investitie intr-un hotel situat in Parcul Baneasa, care va fi deschis sub brand-ul Ramada Encore. Valoarea investitiei celor doua proiecte se ridica la aproximativ 20 milioane EUR.
Source: Ziarul Financiar