Palatul Suter va fi redeschis la sfarsitul acestui an

Palatul Suter, fostul Carol Park Hotel, considerat cel mai luxos hotel din Romania, a fost renovat integral de noul proprietar, care il va deschide la finalul acestui an.
Radu Tirpe, reprezentantul omul de afaceri timisorean Vasile Albulescu, proprietarul imobilului, a declarat ca investitiile in hotel din ultimii ani s-au ridicat la mai multe milioane de euro si au generat rebranduirea fostului Carol Park Hotel cu numele initial, Palatul Suter, asa cum se numea atunci cand a fost construit de arhitectul german al regelui Carol I, Adolf Suter.
Dupa modernizare, pretul pentru inchirierea unui apartament va fi de pana la 1.000 EUR/noapte, Radu Tirpe avansand ideea ca va functiona ca singurul hotel „de 6 stele” din tara.
In vara acestui an, proprietarul hotelului lua in calcul varianta vanzarii sau a inchirierii, din cauza dificultatilor in administrare. 
„Dorim sa-l afiliem la un lant mare hotelier, exclusivist, de lux, si avem discutii cu mai multe companii internationale in acest sens”, a precizat Tirpe.

Source: Profit