Orizont Turism isi va majora capitalul social cu 5,2 milioane EUR

In cadrul Adunarii Generale a Actionarilor companiei Orizont Turism, care opereaza hotelul de 3 stele Orizont din Predeal, programata pentru data de 27 octombrie, va fi supusa aprobarii AGA o majorare de capital in natura de 5,2 milioane EUR pentru finantarea programului de investitii al hotelului.

Investitiile vizeaza modernizarea piscinei si a doua sali de conferinte, pana la 70 si 220 de locuri si construirea unui restaurant cu specific romanesc de 200 de locuri, a unei crame de 100 de locuri si a unui centru de intretinere si agrement cu o capacitate de 80 de locuri. In urma modernizarilor, standardul hotelului va creste de la 3 la 4 stele. In prezent, hotelul Orizont detine 154 de camere si are 87 de angajati.

Actionarul majoritar al companiei este SIF Transilvania – 59,19%, restul actiunilor fiind detinute de Quatron International – 15,16%, Fathi Taher – 11,54% si alti actionari – 14,11%.

Directorul de strategie si analiza din cadrul SIF Transilvania, Traian Cautus, a declarat ca exista posibilitatea unor schimbari la nivel de conducere si, de asemenea, posibilitatea unei fuziuni cu Aro Palace.
Source: Ziarul Financiar