Orizont Turism investeste inca 9 mil. RON in extinderea hotelului Orizont din Predeal

Dupa finalizarea lucrarilor de renovare a hotelului Orizont din Predeal, ce s-au ridicat la 46,4 mil. RON, firma Orizont Turism, proprietarul hotelului va investi 9 mil. RON in extinderea unitatii cu un corp nou de cladire, care va avea restaurant si terasa.

Ion Mihaila, director general adjunct al SIF Transilvania, a declarat ca lucrarile de constructie pentru noul corp de cladire vor fi finalizate pana la jumatatea anului viitor.

Totodata, Orizont Turism intentioneaza sa amenajeze si o sala de conferinte intr-un alt corp nou de cladire, reprezentantii SIF Transilvania precizand ca lucrarile vor fi demarate anul viitor, investitia fiind sustinuta din surse proprii ale firmei hoteliere.

Complexul hotelier Orizont din Predeal este clasificat la 4 stele, are 139 de camere, un centru de conferinte, un restaurant cu specific international, patru baruri si un spa.

Complexul Orizont se afla in patrimoniul firmei Orizont Turism din Predeal, la care SIF Transilvania este actionar, cu 99,61% din capitalul social.

Source: Wall-Street