Orbis Hotel Group deschide un hotel ibis la Timisoara

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels, continua sa se extinda pe piata hoteliera din Romania urmand sa deschida in Timisoara un hotel afiliat brandului ibis. Noul hotel, care va avea 200 de camere si apartamente, un restaurant, un bar, lounge, sali de conferinta si parcare proprie, este programat sa se deschida in T4 din 2020. 
Orbis si partenerul si investitor sau local, Hotel Development S.A. au semnat un contract de management pentru o perioada initiala de 15 ani, pentru primul hotel ibis din Timisoara.
“Orbis este cel mai mare grup hotelier din Europa de Est si, odata cu sosirea brandului ibis la Timisoara, ne consolidam si mai mult pozitia de lider in Romania. Sunt convins ca brandul ibis, cunoscut si apreciat pe plan international, cu sprijinul regional al Orbis, va asigura o vizibilitate excelenta pentru Timisoara ca destinatie turistica, iar hotelul, datorita experientei oferite oaspetilor, va contribui in mod decisiv la calitatea ospitalitatii din oras” a declarat Gilles Clavie, Presedinte si CEO al Orbis.
“Suntem bucurosi sa ne alaturam grupului AccorHotels prin introducerea marcii ibis pe piata din Timisoara, un brand cu design contemporan, spatii sociale relaxante si vibrante, care va completa oferta actuala pe piata hoteliera din Timisoara” a declarat Emil Cristescu, unul dintre actionarii companiei nou create pentru acest proiect.

Source: AccorHotels