Ofertele pentru vara acestui an au fost prezentate la Targul National de Turism

In perioada 6-9 aprilie a avut loc la Pavilionul Central din complexul expozitional Romexpo a XV-a editie a Targului National de Turism. In cadrul targului, tour-operatorii autohtoni au prezentat publicului si nu numai ofertele pentru vara acestui an.

Targul din aceasta primavara s-a axat in principal pe outgoing. Peste 90% din zona care ofera cea mai buna expunere, zona centrala a parterului, era ocupata de marii tour-operatori specializati pe outgoing. Ofertele cele mai cautate de vizitatori au fost cele pentru Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia sau Malta. Marirea capacitatii de transport in comparatie cu 2005 ar trebui sa duca la cresterea numarului de turisti romani care vor alege sa-si petreaca vacanta de vara in strainatate.

Cu ocazia conferintei de presa organizate de SIF Transilvania, directorul general al agentiei de turism Transilvania Travel, controlata de SIF Transilvania, Marian Voicu, si-a cerut scuze tuturor turistilor care au avut de suferit de pe urma serviciilor necorespunzatoare in unitatile de cazare ale firmei. Totodata a anuntat o masura ce reprezinta o premiera in turismul romanesc de dupa 1989, echipe de personal calificat din hotelurile detinute in Brasov si Baile Felix vor fi duse pe litoral in perioada sezonului estival, pentru a permite mentinerea serviciilor la un nivel acceptabil, macar la hotelurile de trei stele.
Source: Gandul