O companie de consultanta imobiliara a preluat administrarea Severin Shopping Center si Botosani Shopping Center

Dezvoltatorul belgian BelRom, care a incasat pentru 230 mil. euro din vanzarea a trei parcuri comerciale, a desemnat compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox drept administrator al proiectelor Severin Shopping Center si Botosani Shopping Center.

Cu cele doua proiecte castigate recent, portofoliul de property management al DTZ Echinox a atins 165.000 mp, cuprinzand de asemenea Shopping City Suceava si Shopping City Sibiu, in proprietatea Argo Real Estate si complexul de birouri Baneasa Business Center, 10.379 mp, parte a Dinu Patriciu Global Properties.

Cu o suprafata totala construita de 19.300 mp Severin Shopping Center, din Drobeta Turnu Severin, are ca principali chiriasi hipermarketul Carrefour, magazinul de electronice si electrocasnice Altex si Bricostore. Proiectul a fost lansat in septembrie 2010.

Botosani Shopping Center are o suprafata totala de 22.031 mp, din care hipermarketul Carrefour acopera aproximativ 7.000 mp. Proiectul este programat a fi livrat in doua etape.

Prima parte a proiectului s-a inaugurat pe 15 noiembrie. Aceasta cuprinde hipermarketul si o galerie comerciala de de 5.600 mp, inchiriata in proportie de 90%. In cea de-a doua faza, in 2012, galeria comerciala va fi extinsa cu incã 4.000 mp.

Source: Flux Imobiliar