O companie de consultanta imobiliara a incheiat 5 tranzactii de inchiriere in aceasta vara

Compania de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle, care a fuzionat recent cu King Sturge, a intermediat în această vară cinci tranzacţii de închiriere de spaţii de birouri, reprezentând companiile British Petroleum, Honeywell, Lenovo, Accace şi Diaverum.
Furnizorul de echipamente şi sisteme electronice Honeywell a închiriat prin Jones Lang LaSalle (JLL) 3.000 mp în clădirea Upground situată în Pipera, urmând strategia de expansiune, compania deţinând deja un sediu în zonă. JLL a fost implicată şi în renegocierea contractului de închiriere al gigantului British Petroleum, pentru prelungirea perioadei de ocupare cu încă 5 ani în sediul actual din Forum Business III din zona Unirii, obţinând stimulente şi condiții contractuale mult mai bune pentru chiriaş.
Lenovo şi consultantul financiar Accace au fost relocate în clădirea Avantgarde prin intermediul consultanţilor JLL. Cele două companii au decis să profite de condiţiile pieţei, favorabile chiriaşilor, şi să îşi asigure sedii noi, securizându-şi contracte avantajoase pe o perioadă de 5 ani.
Operatorul de clinici de dializă Diaverum, intrată recent pe piaţa românească, şi-a deschis sediul central în clădirea Olympia Tower din Piaţa Muncii.
„Departamentul de Reprezentare a Chiriaşilor a tranzacționat deja 14.000 mp de la înfiinţare în 2011, oferind o platformă completă de servicii de intermediere, o putere de negociere crescută și acces la toate resursele unei corporaţii de talia Jones Lang LaSalle.
La acest moment suntem angajaţi de patru mari companii multinaţionale să renegociem contractele de închiriere sau să le indentificăm soluţii alternative de relocare”, a declarat Lori Collin, directoarea departamentului de Reprezentare exclusivă a chiriaşilor.
Source: Flux Imobiliar