Numarul hotelurilor de cinci stele din capitala va creste cu cel putin trei in urmatorii ani

Cel putin trei hoteluri de cinci stele vor fi inaugurate in anii urmatori in Bucuresti. Novotel, care se construieste langa Palatul Telefoanelor, va fi deschis in vara acestui an si va dispune de 330 de camere. Actualul hotel Bucuresti, care va fi clasificat la cinci stele, va functiona in cadrul lantului Radisson si va avea aproximativ 400 de camere. Un alt hotel de cinci stele ar putea fi hotelul pe care compania Hyatt a anuntat ca intentioneaza sa il integreze in proiectul Casa Radio, desi, in prezent nu se cunosc date exacte.

De asemenea, hotelul Intercontinental se afla in plin proces de renovare, in prezent fiind deja renovate 105 camere. Urmatoarele investitii vor cuprinde si amenajarea de sali de conferinte la al doilea etaj si a unei galerii comerciale.

In prezent valoarea de piata a hotelurilor existente este estimata la 350 milioane EUR. Hotelurile de cinci stele care opereaza in Bucuresti sunt JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Athenee Palace Hilton, Intercontinental, Casa Capsa, Crowne Plaza, Howard Johnson Grand Plaza si Persepolis.
Source: Cotidianul