Nou proiect imobiliar in zona Popa Nan

5 milioane de euro va fi investitia pe care o vor face o firma spaniola si un om de afaceri roman intr-un proiect rezidential din zona Popa Nan din Bucuresti. Lucrarile la proiectul Popa Nan 21 au inceput in toamna anului trecut, asocierea vizand la final constructia a 56 de apartamente.
Proiectul va fi construit in doua etape, prima presupunand consolidarea si modernizarea unei cladiri istorice cu cinci etaje, in care isi vor gasi locul 32 de locuinte, printre care garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere si duplexuri cu 2 camere. Prima faza este asteptata sa se finalizeze in mai 2015. In cea de a doua faza se urmareste construirea unui imobil nou, care va ridica intreaga investitie la peste 5 milioane de euro si va totaliza 56 de apartamente pe o suprafata totala 6.000 de metri patrati.
“Am inceput de luna aceasta campania de comunicare a proiectului, iar feedback-ul este foarte bun. Majoritatea celor care au vizitat proiectul si-au exprimat interesul in continuarea discutiilor. La momentul acesta mai mult de 10 apartamente sunt deja precontractate”, a declarat Razvan Ivanica, cel care dezvolta acest proiect impreuna cu firma Imomadrid, care este proprietarul terenului de 1.862 de metri patrati.
Aceasta asociere planuieste sa demareze in viitorul apropiat si alte proiecte in Bucuresti, precum o investitie de 3 milioane de euro intr-un bloc cu aproximativ 3.200 de metri patrati pe strada Jean Louis Calderon sau o investitie de 8 milioane de euro intr-un bloc cu 8 etaje si o suprafata de 8.000 de metri patrati in zona Tineretului.

Source: Imobiliare.Net