Noi oportunitati si strategii de management pentru industria hoteliera in 2010

Dupa un an de regres economic in care sectorul hotelier a inregistrat scaderi record, plasandu-se in topul celor mai afectate 5 industrii din Romania, 2010 aduce posibilitati de revigorare. Ce surse de dezvoltare si ce perspective de investitie ar putea relansa proiectele hoteliere?

Pe 27-28 aprilie, specialisti in domeniu, consultanti si manageri ai celor mai mari lanturi hoteliere internationale vin la Hotel Investment Forum pentru a dezbate care sunt cele mai bune practici de supravietuire in recesiune, in ce merita sa investesti anul acesta si ce masuri strategice trebuie adoptate. Ajuns la editia a treia, forumul este cel mai important eveniment local dedicat industriei hoteliere si ospitalitatii, ce reuneste anual proprietari de hoteluri si servicii, manageri, dezvoltatori si operatori din domeniu.

banner_conferinta_ro_512

Editia din acest an se va desfasura la Radisson Blu Hotel si va cuprinde analize la zi, statistici si solutii de management in acord cu noile provocari si tendinte.

Printre vorbitori se numara: Peter Vermeer – VP Development, InterContinental Hotels Group, Allen Toman, Professor IMHI (Institut de Management Hôtelier International) – ESSEC Business School, Michele Meoni – COO Continental Hotels, Ali Yilmaz Yildirimlar – General Manager, Radisson Blu Hotel, Bucharest, Sorin Ionescu – Managing Partner, Fivestar Hospitality, Ivica Cacic – Owner at Hotel Partner, Head of South Eastern Europe, Marriott International, Werner Bilgram – Managing Partner, Horwath HTLZagreb, Joern Gieschen – Director, THR sau Kurt Strohmayer – Managing Director Aducco Management, Adela Cristea, Development Manager – Europe & Africa, Hilton Hotels, Katerina Giannouka – Director Acquisitions&Development Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. EAME, Florian Libocor – Chief Economist, BRD sau Peter Joehnk – President JOI – DESIGN, Germany.

Prima zi a evenimentului va fi consacrata unor conferinte despre situatia actuala a industriei imobiliare de tip hotelier cu insight-uri atat de pe piata locala cat si din cea regionala. Invitatii vor debate cum a evoluat industria ospitalitatii in ultimul an si vor oferi instrumente si tactici utile pentru finantarea si dezvoltarea afacerilor din acest sector.
In cadrul seminariilor interactive de pe 28 aprilie, participantii vor afla de la experti cu renume international cele mai eficiente strategii de marketing si gestionare a investitiilor in cadrul proiectelor hoteliere.

Pentru inscrieri si detalii complete despre programul si invitatii acestei editii se poate accesa site-ul dedicat: www.hotelconference.ro.

conferinta1_512

conferinta2__512

conferinta3_512

Source: Hotel Investment Forum