Nicolae Ratiu si Calin Husar intentioneaza sa creeze un circuit turistic care va include toate unitatile detinute

Omul de afaceri Nicolae Ratiu intentioneaza sa dezvolte un circuit turistic care va reuni toate unitatile de cazare detinute iar printre primele obiective vizate se numara bungalow-urile de lux din Delta, Delta Nature Resort, complexul turistic din Moroieni si hotelul Lebada Bucuresti.

Calin Husar, partener cu participatii in afacerile lui Nicolae Ratiu, a declarat ca hotelul Lebada impreuna cu alte proiecte din Ardeal si/sau Moldova vor fi incluse intr-un circuit gen turul Romanei in doua saptamani cu excursii in Delta si in zona manastirilor.

Nicolae Ratiu si Calin Husar urmeaza sa inaugureze in curand inca o locatie turistica cu profil ecologic in judetul Dambovita.

In zona montana la Moroieni, va fi inaugurat in toamna acestui an un complex de 8 vile care va avea tot un profil ecologic.

Calin Husar a declarat ca, in prezent, la hotelul Lebada arhitectii realizeaza ultimele modificari iar lucrarile de renovare vor fi demarate la inceputul lunii septembrie si vor implica fonduri de 20 milioane EUR.

De asemenea, Nicolae Ratiu are in vedere amenajarea unui hotel si spatii pentru birouri in vechea cladire a fabricii de bere Ursus din Turda, prin intermediul companiei Turda Development. Proiectul va implica investitii in valoare de 15 milioane EUR.
Source: Ziarul Financiar