Nicolae Bucovala vrea sa achizitioneze un hotel in sudul litoralului

Omul de afaceri Nicolae Bucovala vrea sa mai achizitioneze un hotel in partea de sud a litoralului Marii Negre, precizand ca se afla in negocieri avansate cu proprietarul unei unitati din aceasta zona.
Bucovala a investit 15 mil. EUR in cumpararea, renovarea si modernizarea complexului hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord. In plus, acesta isi doreste sa restaureze si sa modernizeze si cel de-al treilea hotel din cadrul complexului Steaua de Mare si sa construiasca aici un centru spa de circa 3.000 mp.
Pentru constructia centrului spa a fost depusa deja documentatia pentru a accesa fonduri europene, iar pentru dotarea hotelului Steaua de Mare se va depune un alt proiect pentru accesarea unor fonduri europene care vor fi puse la dispozitie de la 1 ianuaeire 2014. Renovarea acestei unitati se va face din fonduri proprii, a precizat Bucovala.
Hotelurile pe care le are in exploatare omul de afaceri, respectiv Tomis din Mamaia, Delfinul si Meduza din cadrul complexului hotelier Steaua de Mare din Eforie-Nord, au inregistrat grade de ocupare de 90%-95% in sezon si 40%-50% in extrasezon.

Source: Capital