Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi incep promovarea Romaniei la Paris

Campania de promovare internationala a turismului romanesc desfasurata prin intermediul Nadiei Comaneci, a lui Ilie Nastase si a lui Gheorghe Hagi va debuta pe data de 5 iunie 2009, la Paris, cu evenimente asociate Turneului de tenis de la Roland Garros, a anuntat Ministerul Turismului.

Conform ministerului, pe esplanada primariei Parisului va fi amenajat un teren de tenis, iar Ilie Nastase va fi partener de joc al trecatorilor interesati. Impreuna cu Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi, acesta va oferi turistilor din Paris carti postale de promovare a turismului romanesc.

In piata din fata primariei din Paris vor fi prezentate traditiile romanesti, printr-un ansamblu de dansuri populare, care va oferi lectii de dans in mai multe puncte din piata.

De asemenea, pe bulevardul Champs Elysees vor fi amplasate timp de o saptamana bannere de promovare a turismului romanesc.

Recent, BRD si Ministerul Turismului au semnat un parteneriat prin care demareaza o campanie de promovare a turismului romanesc in strainatate, care se va desfasura sub numele “Romania, the Land of Choice”, iar ca parteneri de imagine sunt cei mai cunoscuti trei sportivi romani in lume Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi.

Source: Bloom Biz