NEPI a strans 50 de milioane de euro pentru a cumpara doua malluri si un teren

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI), cel mai activ investitor imobiliar din Romania, a anuntat ca, datorita cererii puternice, majorarea de capital s-a facut pentru circa 50 mil. euro, desi intentia era pentru 35 mil. euro.  Banii stransi vor fi utilizati pentru achizitionarea a trei noi proprietati, care vor intra in portofoliul NEPI cel mai probabil inaintea publicarii rezultatelor financiare aferente anului 2013. Achizitiile vizate, cu o valoare de piata totala bruta de 170 mil. euro, includ un centru comercial intr-un oras important din Romania, un teren pentru dezvoltarea unui nou centru commercial regional intr-un oras important din Romania si o participatie intr-un centru comercial situat intr-o capitala est-europeana.  In 21 noiembrie 2013, NEPI a deschis centrul comercial Shopping City Galati, la sase luni de la inceperea constructiei, ridicandu-si astfe suprafata de spatii comerciale aflata in proprietate la peste 200.000 de metri patrati, la un pas de a-l detrona pe Iulian Dascalu. Compania a inceput in octombrie, alaturi de partenerul sau austriac Real 4 You, constructia Mega Mall de pe fostul teren al fabricii Electroaparataj din cartierul Pantelimon. 
Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI), cel mai activ investitor imobiliar din Romania, a anuntat ca, datorita cererii puternice, majorarea de capital s-a facut pentru circa 50 mil. euro, desi intentia era pentru 35 mil. euro.
Banii stransi vor fi utilizati pentru achizitionarea a trei noi proprietati, care vor intra in portofoliul NEPI cel mai probabil inaintea publicarii rezultatelor financiare aferente anului 2013.
Achizitiile vizate, cu o valoare de piata totala bruta de 170 mil. euro, includ un centru comercial intr-un oras important din Romania, un teren pentru dezvoltarea unui nou centru commercial regional intr-un oras important din Romania si o participatie intr-un centru comercial situat intr-o capitala est-europeana.
In 21 noiembrie 2013, NEPI a deschis centrul comercial Shopping City Galati, la sase luni de la inceperea constructiei, ridicandu-si astfe suprafata de spatii comerciale aflata in proprietate la peste 200.000 de metri patrati, la un pas de a-l detrona pe Iulian Dascalu.
Cititi articolul integral pe Capital

Source: Flux Imobiliar