Ministrul Cristian Petrescu spera ca reabilitarea Cazinoului din Constanta sa fie demarata in maxim trei luni

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Cristian Petrescu spera ca reabilitarea Cazinoului din Constanta sa fie demarata in maxim trei luni. Lucrarile urmeaza a fi finalizate in maxim 2 ani.

Intrebat care este motivul pentru care MDRT a redus bugetul alocat pentru lucrarile de la Cazinou, din acest an, de la 10 mil. RON la 7 mil. RON, ministrul a raspuns ca fiind vorba de lucrari in primul semestru si nefiind gata procedurile decat la sfarsitul primului semestru nu avea rost sa fie tinuti banii acolo. Totodata, acesta a precizat ca ministerul va aloca orice suma va fi nevoie pentru reabilitarea Cazinoului.

Dupa finalizarea lucrarilor, cazinoul va fi predat pentru administrare Consiliului Local Constanta si va fi redat circuitului public.

In sedinta din data de 4 ianuarie 2012, Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea si restaurarea Cazinoului Constanta. Valoarea totala aprobata a investitiei este de 39.229.000 RO N, inclusiv TVA. Investitia va fi finantata prin bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Source: InCont.ro