Marriott International prospecteaza litoralul romanesc

Lantul hotelier Marriott International studiaza posibilitatea de a introduce pe litoralul romanesc unul dintre brand-urile Marriott Resort, in parteneriat cu un investitor local.

Compania opereaza locatii in sistem resort sub brand-urile Vacation Club, Horizons, Ritz-Carlton Club sau Grand Residences.

Gitta Bruckmann, Regional Vicepresident, Sales&Marketing pentru Europa Continentala al Marriott International, a declarat ca Marriott este interesat de extinderea in Romania, atat in zona litoralului, cat si in cea a oraselor mari.

In Bucuresti, Marriott International este prezent prin hotelul JW Marriott, clasificat la 5 stele, iar in 2006 a anuntat ca poarta discutii pentru afilierea unei proprietati hoteliere din capitala sub unul dintre brand-urile Ritz-Carlton, Courtyard sau Renaissance.

Marriott se implica foarte rar in actionariatul unitatilor pe care le afilizaza, principalul business al lantului hotelier provenind din contracte de management, in cadrul carora opereaza proprietati detinute de alti investitori.

Source: Business Standard