Marius Usturoiu a reintrat in posesia complexului Mercur –Minerva prin executare silita

Marius Usturoiu, proprietarul agentiei de turism Mareea si al companiei Mareea Hotels a castigat in instanta anularea rezilierii contractului semnat in urma cu 2 ani cu Sorin Fati, proprietarul complexului  Mercur-Minerva, prin care acesta urma sa ii vanda in rate, pe 20 de ani, complexul Mercur-Minerva din Mamaia.
Pe data de 10 octombrie, Usturoiu a intrat cu executorul judecatoresc in complex, dupa 1 an de procese, preluand posesia celor doua hoteluri pentru o perioada nelimitata.
Usturoiu a precizat ca in prezent a obtinut in instanta decizia ca rezilierea contractului sau de vanzare-cumparare a hotelului sa fie declarata nula.
Proprietarul complexului, Sorin Fati, ii reziliase in toamna anului trecut lui Marius Usturoiu contractul prin care cumparase, cu plata in rate pe 25 de ani, Mercur-Minerva.
Odata reintrat in posesia complexului, Usturoiu a declarat ca va incepe sa vanda vacante pentru vara anului urmator. El a mai spus ca a inceput deja procesul de recrutare de personal si ca isi doreste ca in 2018 sa aiba un pachet turistic de 4 stele, mai bun decat in cei cinci ani in care au operat complexul clasificat la 3 stele.

Source: Profit