MDRT va plati peste 1,5 mil. EUR pentru promovarea brandului de turism al Romaniei

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va plati catre firma S.C. Europlus Computers SRL, care a organizat Gala de box profesionist din data de 9 iulie 2011, in cadrul careia a fost promovat brandul de turism al Romaniei, suma de 1.539.574 EUR, fara TVA, pentru serviciile prestate.

Coreland documentele prezentate de catre prestator si cerintele din caietul de sarcini, MDRT va plati integral pentru o parte din actiuni, proportional cu tintele atinse pentru altele si deloc pentru alte activitati, întrucât materialele prezentate nu au fost suficiente pentru certificarea cheltuielilor.

Valoarea totala a contractului dintre cele doua parti a fost de 1.930.000 EUR fara TVA.

Activitatile de promovare a brandului national de turism in cadrul evenimentelor sportive reprezinta cheltuieli eligibile din fondurile europene alocate Romaniei in cadrul operatiunii de creare a unei imagini pozitive a Romaniei ca destinatie turistica prin definirea si promovarea brandului turistic national.

Operatiunea se deruleaza prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa 5, Domeniul Major de Interventie 5.3 „Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare, in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica”.

Source: Daily Business