MDRT a semnat un contract pentru construirea unui complex turistic de natatie la Targoviste

Pe data de 26 martie, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a semnat contractul de finantare pentru proiectul „Complex turistic de natatie Targoviste”, depus in cadrul Programului Operational Regional – Axa 5 – Domeniul major de interventie 5.2 „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice”.
 
In cadrul proiectului se va construi un strand functional pe perioada verii cu 3 bazine, plaja amenajata, tobogane cu apa; un bazin acoperit care va putea fi folosit pe parcursul intregului an; trei terenuri de tenis cu functiune de agrement; doua terenuri de mini- fotbal; un teren de baschet; vestiare si amenajari exterioare.
 
Valoarea totala a proiectului este de 23.135.240,25 EUR, din care 7.618.564,54 EUR fonduri europene nerambursabile prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.
 
Prin investitiile realizate, autoritatile locale spera sa creasca numarul turistilor care vor vizita orasul si, totodata, sa creasca numarul innoptarilor in zona.
 
La nivelul judetului Dambovita, prin Programul Operational Regional, s-au contractat pana in prezent 33 de proiecte in valoare totala de 602,04 mil. RON, pentru toate cele 5 axe prioritare ale programului.

Source: Bloom Biz