MDRT: TUI continua promovarea Romaniei si in 2013

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, MDRT a precizat ca promovarea destinatiilor romanesti pe piata germana continua, la nivelul ministerului fiind in lucru atat actiuni clasice de promovare, cat si actiuni derulate in colaborare cu cei mai mari turoperatori germani, printre care si TUI.
In 2013, turoperatorul german TUI va continua sa promoveze Romania pe canale de distributie specifice mediului online.
TUI a anuntat ca din acest an a pornit un proces de reducere masiva a volumului de cataloage printate, reorientand catre mediul online un important numar de oferte si destinatii, nu doar pe cele romanesti.
Alte decizii ale turoperatorului, independente de MDRT, se refera la includerea in portofoliul de oferte turistice a acelor produse si destinatii romanesti care se potrivesc cel mai bine cu profilul turistilor vizati.
Concernul TUI continua sa aduca in Romania turisti germani si prin intermediul altor touroperatori din World of TUI, dintre care cel mai important este sistemul de rezervari Hotelbeds, unde apar peste 200 de hoteluri din Romania si care genereaza un volum de vanzari pentru Romania de peste 1 mil. EUR anual.

Source: Amos News