Lucrarile de renovare ale Cazinoului din Constanta ar putea fi finalizate in 2 ani

Ana Maria Topoliceanu, directorul general al Companiei Nationale de Investitii, a  declarat pe data de 5 octombrie, dupa semnarea contractului de predare-primire a Cazinoului din Constanta, ca este posibil ca lucrarile de reabilitare sa se incheie peste 2 ani.

La jumatatea lunii trecute, Guvernul a autorizat Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului sa restaureze Cazinoul din Constanta, iar la sfarsitul lunii august Consiliul Local Constanta a decis sa il treaca in portofoliul MDRT pana la finalizarea reabilitarii.

Potrivit unui comunicat de presa emis de MDRT, pana in prezent au fost contractate expertiza termica, expertiza energetica precum si documentatia de avizare a lucrarilor de interventie, documente care vor finalizate in decurs de o luna de zile. Dupa finalizarea acestora se vor cunoaste starea tehnica a cladirii, rezultatele expertizelor tehnice si de audit energetic, lucrarile necesare si costurile acestora.

Ulterior se vor aproba indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investitie, urmand ca, pana la sfarsitul anului, sa fie demarate procedurile de achizitie publica.

Source: Curierul National