La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc prima editie a Targului de Turism al Bucovinei

Prima editie a Targului de Turism al Bucovinei a fost organizata la sfarstiul saptamani trecute, incepand cu data de 14 septembrie, la Centrul Economic Bucovina situat la 10 Km de Suceava.

Organizatorii au precizat ca in tematica manifestarii au fost incluse mai multe categorii de turism din zona Bucovinei, turism de afaceri, turism activ, agroturism, turism cultural, turism balnear, ecoturism, turism de odihna, turism rural, turism pentru sporturile de iarna, recreere si agrement. Si-au anuntat participarea peste 70 de firme, asociatii de turism din zona Bucovinei, hoteluri, pensiuni si locuri de agrement, inclusiv 22 de agentii de turism si 3 institutii de invatamant superior de profil. De asemenea, Asociatia Agentiilor de Turism din Bulgaria, BATA, s-a aratat interesata de eveniment.

La Targul de Turism al Bucovinei, pe 14 septembrie a fost asteptat si secretarul de Stat din Ministerul pentru IMM-uri, Comert, Turism si Profesii Liberale, Lucia Morariu, pentru a sustine o prezentare pe tema Masterplan pentru Turismul National pentru perioada 2007-2026.

Source: Business Standard