La inceputul saptamanii se va deschide un nou hotel Ibis in Bucuresti

Compania hoteliera Continental va deschide al treilea hotel marca Ibis, langa Palatul Parlamentului, in apropiere de JW Marriott si parcul Izvor, dupa cel de la Gara de Nord, deschis in 2001 si cel de la Constanta, inaugurat cu o luna in urma. Noul hotel este clasificat la trei stele si are 161 de camere, parcare, fitness, un restaurant cu specific mediteranean si sali de conferinta cu o capacitate de 80, respectiv 40 de locuri. Presedintele companiei, Radu Enache, preconizeaza ca hotelul va avea incasari de aproximativ 1,3 milioane de euro pana la sfarsitul anului si un grad de ocupare de peste 50%. Investitia totala in acest hotel, inclusiv terenul, se ridica la 8,4 milioane de euro.

Presedintele Continental precizeaza ca in urmatorii doi ani se vor efectua investitii de 34-35 milioane euro in cinci noi hoteluri Ibis, conform parteneriatului incheiat cu grupul Accor.

Continental este singurul lant hotelier romanesc, format din 14 hoteluri si detinut de Continental Hotels, care estimeaza pentru 2005 o cifra de afaceri de 28 milioane de euro.
Source: Ziarul Financiar