La Vatra Dornei s-a desfasurat decernarea trofeului Margareta de aur pentru pensiuni

La pensiunea Ruby din Vatra Dornei s-a decernat saptamana trecuta trofeul Margareta de aur si, totodata, s-au sarbatorit 12 ani de la infiintarea Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural, ANTREC.

Pensiunea Oita din Ciocanesti-Suceava a ocupat prima pozitie la categoria Traditie locala. Categoria Gastronomie a fost castigata de pensiunile La Gorita, Casa Lucretia si Casa Calin din Vama iar la categoria Agrement, a castigat pensiunea Floare de Colt din Manastirea Humorului. Categoria Pensiunea cu cea mai frumoasa gradina a fost castigata de Casa Aurora.
Source: Gandul

La Vatra Dornei s-a desfasurat decernarea trofeului Margareta de aur pentru pensiuni

Pe data de 2 februarie in cadrul reuniunii Consiliului Judetean Brasov se va hotara daca comisia de analiza a oportunitatii de achizitie a Castelului Bran va fi dizolvata.

Presedintele comisiei, Iancu Vespasian, a declarat ca ar fi bine ca comisia sa isi desfasoara activitatea, cu cel putin o parte a actiunilor aflate in curs. Iancu Vespasian apreciaza ca atata timp cat nu se finalizeaza un punct de vedere ferm al Ministerului Culturii si Cultelor si al Ministerului de Finante, care trebuie sa se pronunte in legatura cu dreptul de preemptiune, comisia de analiza ar trebui sa existe.
Source: Monitorul Expres