K+K Hotels si-a majorat capitalul social cu 2,1 milioane EUR

Proprietarul hotelului Elisabeta din Bucuresti, compania K+K Hotels si-a majorat capitalul social cu suma de 2,1 milioane EUR, pana la 2,29 milioane EUR, prin aportul asociatilor. In urma acestei operatiuni firma K+K Hotels Bucuresti este divizata in mod egal intre K+K Hotel Ungaria si K+K Hotel Elvetia. K+K Hotels are sediul la Salzburg si este detinuta de familia Koller.

In urma cu doi ani K+K Hotels a cumparat hotelul Elisabeta de la firma Multitrade Group, MTG, specializata in lucrari de constructii iar valoare totala a investitiilor pentru achizitionarea si reamenajarea unitatii hoteliere s-a ridicat la 9 milioane EUR.

Hotelul Elisabeta este clasificat la 4 stele, detine 67 de camere iar in 2006 proprietarul hotelului a anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze o cladire adiacenta si sa extinda capacitatea de cazare la 200 de camere.

Majoritatea oaspetilor hotelului K+K din Bucuresti provin din Austria, Germania, Italia si Marea Britanie, vizitatorii straini reprezentand aproximativ 98% din clientela unitatii.
Source: Ziarul Financiar