Join Airlines va intra pe piata aeriana din Romania

Compania aeriana olandeza Join Airlines a anuntat ca va intra pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad, dintre care trei pe rute internationale, in timp ce trei aeronave au fost alocate rutelor interne, extinderea activitatii vizand si aeroporturile din Suceava si Tulcea
Presedintele companiei Join Airlines, Bernard Jacobs, a declarat ca doua dintre rute au fost stabilite definitiv, respectiv Arad – Stuttgart si Arad – Verona, iar pentru cursa interna se are in vedere ruta Arad – Bucuresti.
Bernard Jacobs a precizat ca Join Airlines nu este o companie low-cost, dar „pretul biletelor pentru rutele din Arad vor fi atractive”.
Aeroportul International Arad nu mai are curse aeriene de pasageri din primavara anului trecut, cand Wizz Air s-a retras, compania operand pana atunci pe ruta Arad – Milano (Bergamo). Totodata, din toamna, si operatorul de curse cargo DHL s-a retras de pe aeroportul local, unde mai exista doar zboruri ocazionale de tip charter si zboruri ale unei scoli de aviatie.

Source: Economica