Joi, 2 februarie 2012- Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari

Asociatia Brokerilor Imobiliari organizeaza joi, 2 februarie 2012, in Bucuresti, la Rin Grand Hotel, sala Amsterdam, Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari, primul eveniment al anului 2012 dedicat comunitatii imobiliare din Romania.

In cadrul primei editii a evenimentului, se va acorda distinctia „Brokerul Anului” si vor fi facute publice rezultatele primului studiu adresat brokerilor si agentilor imobiliari din Romania – “Piata brokerilor imobiliari 2011“.

Cu acest prilej, va avea loc lansarea oficiala a Bursei de Imobile, un sistem inteligent de tranzactionare imobiliara conceput sa ajute brokerii sa interactioneze intr-un mod profesionist cu piata.

Cum foarte multi ani, brokerii au fost evitati de catre dezvoltatorii imobiliari, dar si invers, a venit momentul sa punem bazele unei colaborari solide, bazata pe principii de respect reciproc. Domus Stil, dezvoltatorul unor proiecte rezidentiale de amploare, va prezenta in cadrul evenimentului, un nou model de business gandit special pentru brokerii ABI.

Peste 100 de reprezentanti ai comunitatii imobiliare sunt asteptati la eveniment.

La eveniment sunt asteptati brokeri si agenti imobiliari din toata tara, activi in 2011 pe piata imobiliara, si respondenti ai studiului “Piata brokerilor imobiliari 2011″. Lista participantilor va fi completata de organizatori de targuri imobiliare, avocati, reprezentanti ai Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (A.N.C.P.I.), ai Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania si ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Parteneri:

Partenerul strategic al evenimentului este dezvoltatorul imobiliar Domus Stil. Partener principal – portalul Proiecte.biz, parteneri ai evenimentului – Imobiliare.net, Fluximobiliar.ro, Pitagora.com.ro.

Inscrieri:

Pentru inscrieri va invitam sa completati formularul de participare pana pe data de 30.01.2012.

Pentru acreditari de presa, ne puteti contacta la office@prstudio.ro.

In momentul in care cererea dvs. a fost inregistrata, un reprezentant ABI va va contacta pentru a va confirma participarea la eveniment.

 

Source: Flux Imobiliar