J`Info Tours estimeaza vanzari de 14 mil. EUR, in 2018

Touroperatorul J`Info Tours estimeaza pentru acest an vanzari de 14 mil. EUR, in crestere cu 18% fata de anul trecut, a declarat Carmen Pavel. In prezent, 70% din vanzari sunt asigurate de calatoriile de afaceri, a precizat Pavel. De asemenea, vanzarile de vacante interne s-au dublat in acest an, datorita voucherelor de vacanta.
Pentru anul viitor, compania isi propune o crestere a vanzarilor cu 25%.
Compania a inclus in pachetele de vacanta pentru anul viitor destinatii exotice inedite precum Belize, Guatemala, Honduras, Costa Rica, Panama sau Columbia, unde preturile ajung si la 2.500 EUR/persoana, cu demipensiune si transport asigurat.
De asemenea, pentru anul viitor, touroperatorul J`Info Tours propune vacante la schi din elicopter. Spre exemplu, o zi de schi din elicopter costa 4.500 EUR/persoana.
Un alt program pe care mizeaza compania anul viitor este cel dedicat Canadei, avand trei variante de pachete turistice. Un pachet ce include vizita la cascada Niagara, Toronto, Montreal, Ottawa, costa 1.500 EUR, zece zile, cu transport, cazare si taxe de aeroport.
Compania a creeat totodata programe europene pentru seniori, care includ vacante in nordul Italiei, la lacurile alpine, sau in Tara Bascilor, Lisabona, Sicilia, Maroc, Egipt.

Source: Profit