Investitiile efectuate in urmatorii 5 ani vor dubla capacitatea de cazare a Continental Hotels

Parteneriatul incheiat intre PPF Investments, PPFI si compania Red Group, condusa de omul de afaceri Radu Enache, va determina in urmatorii 5 ani dublarea numarului de camere al lantului hotelier Continental printr-un program de investitii de aproximativ 138 milioane EUR.

Radu Enache a declarat ca in perioada 2007-2011 se vor investi aproximativ 135-138 milioane EUR, in vederea cresterii capacitatii de cazare la 3.800 camere, de la capacitatea actuala de aproximativ 1.600 camere.

In cadrul parteneriatului, PPF Investments a preluat 28,14% din capitalul firmei Conti Hotels Investments, restul actiunilor fiind controlate de Radu Enache, prin firma Crossbrook inregistrata in Cipru.

Conti Hotels Investments este o companie nou-infiintata prin intermediul careia se vor derula investitiile in lantul Continental in urmatorii ani si care detine 73% din Continental Hotels. Din actionariatul lantului hotelier mai fac parte Academia Romana-Fundatia Familiei Menachem H. Elias care detine 7,5%, Andrei Pop cu 1,9%, SIF Transilvania cu 8,7% si alti actionari cu participatii de sub 1%.
Source: Curierul National