Investitie de 6,8 mil. EUR in cel mai nou centru de tratament dotat la standarde europene, pe litoralul romanesc

In urma unei investitii de amploare finantate prin Programul Operational Regional 2007 – 2013, hotelul Mirage de 3 stele din statiunea Eforie Nord a devenit Mirage MedSPA Hotel 4.
Proiectul intitulat „Crearea si dotarea Bazei de Tratament, Recuperare si Balneoterapie Mirage, Eforie Nord”, a necesitat o investitie de totala de 6,8 mil. EUR, din care 3.7 mil. EUR reprezinta valoare eligibila nerambursabila. Investitiile s-au derulat in perioada mai 2011 – ianuarie 2013.
Investitia intr-un nou centru de sanatate ce ofera servicii de tratament balnear la nivel european a determinat semnarea de contracte cu tour-operatori externi importanti din Rusia, Germania, Franta, Luxembourg, Belgia, Olanda, Italia dar si revitalizarea colaborarii cu toate marile agentii de turism tour-operatoare de pe piata interna, au declarat reprezentantii centrului de sanatate.
Proiectul Mirage MedSPA a creat 31 de locuri de munca, dintre care 22 pentru personal medical specializat in balneologie, kinetoterapie, gimnastica  medicala si 9 pentru personal necalificat sau cu o calificare minimala.
Centrul de Sanatate Mirage MedSPA se remarca prin activitatea medicala bazata pe programe complexe de recuperare a capacitatilor fizico-psihice ale organismului si tratamente anti-imbatranire, elaborate in urma unei consultatii medicale, sustinuta de investigatii medicale si aplicate de terapeuti cu inalta calificare in recuperare.
Medicii concep pachete personalizate complete si complexe ce vizeaza ameliorarea unei arii variate de afectiuni reumatismale, post-traumatice, neurologice, cardio-vasculare, dermatologice, ginecologice, ORL, de recuperare pentru sportivi, precum si programe de reducere ponderala, detoxifiere, antiaging si de infrumusetare.
In prezent, Mirage MedSPA este cel mai mare centru de tratament balnear privat de pe litoralul romanesc si pune la dispozitia oaspetilor sai 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda,  dusuri ciclonice,  fantana de gheata, o piscina cu apa sarata prevazuta cu jacuzzi, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, toate dispuse pe 3 nivele si o suprafata de 2700 mp.
Mirage MedSPA Hotel 4 functioneaza sub umbrela SC Briza Marii Negre SRL – Eforie Nord, companie ce opereaza si Terasa Litoral, Restaurantul Imperial, Cherhanaua La Stuf si Clubul Yacht, toate situate in statiunea Eforie Nord. 

Source: HoReCa