Investitie de 18 milioane EUR in doua hoteluri Golden Tulip

Proprietarul benzinariilor Ana Oil, Ioan Ghise, investeste 18 milioane EUR pentru constructia a doua hoteluri Golden Tulip clasificate la 4 stele, in Sibiu si in Cluj.

Hotelul Golden Tulip Ana Tower din Sibiu are o capacitate de 81 de camere si va deveni operational in luna septembrie a acestui an. Suma investitiei pentru aceasta unitate s-a ridicat la 8 milioane EUR.

Hotelul Golden Tulip Ana Cluj din Cluj va avea o capacitate de 109 camere si va deveni operational in luna mai 2009, in urma unei investitii de 10 milioane EUR.

De asemenea, compania are in plan sa continue investitiile pe segmentul hotelier. In acest sens, ea analizeaza atat oportunitatile din Sibiu si Cluj, cat si din alte orase din tara precum Timisoara, Targu-Mures, Arad sau Deva, a declarat Razvan Mares, general manager al Group Ana Hotels.

Totodata, omul de afaceri mai detine o unitate hoteliera in Sibiu, Ana Sibiu, clasificata la 3 stele, care ar putea functiona sub franciza Tulip Inns, brand-ul de 3 stele al Golden Tulip.

Pentru 2009, se estimeaza ca toate cele trei hoteluri, Ana Sibiu, Golden Tulip Ana Tower si Golden Tulip Ana Cluj, vor inregistra o cifra de afaceri cuprinsa intre 3,5 si 4 milioane EUR.

Source: Ziarul Financiar