Investitie de 10 mil. EUR in cel mai mare complex de evenimente

10 oameni de afaceri si-au unit fortele pentru a construi in comuna Corbeanca, in Paradisul Verde, un complex de evenimente pe care il indica drept cel mai spectaculos proiect in domeniu din nordul Capitalei, o investitie de aproximativ 10 mil. EUR.

Printre investitori se numara si Cristian Tantareanu, care detine complexul rezidential Paradisul Verde, Dragos Petrescu, proprietarul lantului de restaurante City Grill, Marian Alecu, fost Country Manager McDonalds Romania, Laurentiu Scheusan, cel care a decis sa se retraga din industria farma, unde conducea subsidiara companiei farmaceutice americane Alvogen, Daniel Mischie, CEO al Grupului City Grill, Cristian Comanici, General manager al complexului Paradisul Verde si fost Sales Director la LG Electronics, Romania, Petru Dumbrava, fost asociat in firma Petrom 94 si Petrom Trans si administrator al companiei energetice Gecom Import-Export, Radu Rasinar, Director General al companiei farmaceutice anglo-olandeze AstraZeneca pentru Europa de Sud-Est si Presedinte al Local American Working Group.

Viitorul complex de evenimente va avea 8 sali cu o capacitate de circa 2.000 de persoane. Cea mai mica sala va avea 100 de locuri, iar cea mai mare – 1.200. Centrul va fi construit in cartierul Paradisul Verde din Corbeanca, pe malul lacului, cu 400 locuri de parcare. Investitia in proiect se ridica, potrivit lui Tantareanu, la aproximativ 10 mil. EUR.

Banii pentru sapaturi si structura vor proveni din surse proprii ale actionarilor, iar pentru restul proiectului vor fi contractate credite bancare.
Source: Profit