Investitia pentru deschiderea primului Hard Rock Cafe din Romania se ridica la 2,4 milioane EUR

Compania Midi Development, master francizor pentru Hard Rock Cafe pe piata locala, deruleaza o investitie de 2,4 milioane EUR pentru deschiderea primului restaurant Hard Rock Cafe din Romania, in Parcul Herastrau din Bucuresti.

Restaurantul Hard Rock Cafe se va intinde pe o suprafata de 2.000 mp, va avea o capacitate de aproximativ 320 locuri in interior si 180 locuri pe terasa si va angaja 120 persoane.

Tinu Sebesanu, unicul actionar al companiei Midi Development, a declarat ca pentru selectionarea personalului a fost organizat in luna iunie un targ de joburi si va mai fi organizat inca unul la mijlocul lunii august. Pana in prezent, a fost selectat doar personalul de top management, opt persoane care urmeaza cursuri de pregatire in alte unitati Hard Rock Cafe din Europa.

Tinu Sebesanu a precizat ca imobilul in care va fi amenajata cafeneaua a fost inchiriat pe toata perioada francizei, 20 ani si estimeaza ca investitia va fi amortizata in 7 ani.

Hard Rock Cafe este foarte popular in Europa de Vest, fiind prezent cu cel putin o locatie in Marea Britanie, Olanda, Germania, Italia, Grecia, Spania sau Franta. Restaurantele Hard Rock Cafe se pozitioneaza pe segmentul casual dinner, diferentiindu-se de alte restaurante prin concertele organizate, precum si prin prezenta obiectelor originale ale artistilor. Hard Rock Cafe se adreseaza persoanelor cu varste cuprinse intre 16 si 40 de ani.

Source: Ziarul Financiar