Interviu cu Alexandru Sorin Ionescu pentru Wall Street 360 [strategie si situatie circulatie turistica, performanta hoteliera, branduri hoteliere]

CLICK AICI pentru a vedea emisiunea
 
Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 din data de 24 aprilie a fost Sorin Alexandru Ionescu, fondator al companiei de consultanta Fivestar Hospitality in saptamana dedicata industriei ospitalitatii.

sorin_video_512

Emisiunea WALL-STREET 360 analizeaza in fiecare saptamana o anumita industrie: de luni pana vineri, avem invitati de top care dezbat tendintele momentului din cele mai "fierbinti" piete.
Ce s-a intamplat bine pana acum in turism in ultimii 3 ani? Cum stam la capitolul circulatie turistica in 2014 comparativ cu previziunile din planul de marketing din 2011? Suntem in urma si cu cat? Care este investitia optima pe camera intr-un hotel cu brand international pozitionat midscale sau economy? Raspunde Sorin Ionescu in cadrul materialului VIDEO de mai sus.
 
 
Sorin Ionescu are deja 15 ani de cariera in consultanta. A debutat in birourile Cap Gemini si Roland Berger Strategy Consulting, apoi a fondat Fivestar Hospitality, consultanta specializata in industria hoteliera. De 5 ani reprezinta in Romania un lider mondial in domeniu, compania americanaHorwath HTL.
 
CLICK AICI pentru a vedea emisiunea 
 
 
 

Source: Wall-Street